11 Ağu 2008

Hasattan resimler


ilk senemde hiç de fena görünmüyolar maşallah arılarıma....



25 Temmuzdan sonra kademeli olarak hasada devam .7 kovandan 35 çerçeve civarı alındı bir o kadar da alınmaya yakın durumda hafta sonuna kadar tamamlama yı düşünüyorum.Tabi birazda arılara bağlı...



3 yorum:

arıbeyi dedi ki...

Hem arılarına hemde sana maşallah diyelim,nazar değmez inşallah.Çok güzel ve nefis görünüyor ballarınız.Hasadınız bol ve bereketli olsun.
Maddi kazancın yanında bu balları gösterip; işte bunlar benim emeğim,bunlar benim arılarımın balları diyebilmek,çocuklarına ve dostlarına ikram etmek var ya işte onun değeri ölçülemez.Tüm yılın yorgunluğu unutulur ve gelecek yıl sabırsızlıkla beklenir. Sizce de öylemi?.
SAYGILARIMLA.

Orhan ÖNDER dedi ki...

Teşekkür ederim Hüseyin Bey yüzde yüz haklısınız .Şimdiden mart ayını özlüyorum.Kış mevsimi boyunca arıdan uzak kalacak olmak hissi çok sevdiğiniz birinden ayrılma duygusu gibi ...Gerçekten şu an son 6 yılıma yanıyorum.Niye o zaman başlamadım.Allah'ın(cc) izniyle üretip ,hasad yapmak ,paylaşmak gerçekten güzel.Maddi kazancı henüz tam manasıyla tadamayacağım.İnşallah masraflarımın 2/3 ünü amorti edersek,seneye nasip olursa maddi kazancı da tadarız.
Saygılarımla...

Arıcı 07 dedi ki...

Maşallah çok güzel.Ben Antalya'da bu yıl hiç kapalı petek bal almadım.Tüm peteklkeri süzmek zorunda kaldım.Bereketin daim olsun.